Tarjoamme

Nyt sinulla on tilaisuus rakentaa Suomeen pyöreä ympärivuotinen asumus.

Tarjoamme 25 neliömetrin puuelementtirakennusta, joka muodostuu 12 seinäelementistä.

Rakennus on talvilämmin vapaa-ajanasuntokategoriassa.

25m2 koko mahdollistaa monissa kunnissa myös rantaan rakentamisen.

Rakennus muodostuu elementeistä jotka tuodaan valmiina rakennuspaikalle ja pystytetään tehokkaasti. Elementit ovat kevyitä ja mahdollistavat myös rakentamisen syrjäiselle tai haastavalle tontille.

Materiaaleina käytämme vain ensiluokkaista puuta. Puun valitsemisessa referenssimme on rakennusperinteessä. Riittävän tiivissyinen pihkoittunut mänty kestää vaativissa olosuhteissa hyvin, teemme siitä ikkunat, ovet ja esim tippalistoja. Kuusi on hyvä runkomateriaali ja vuorilautana. Pyrimme käyttämään ainoastaan talvikaatopuuta.

Ikkunat ja ovet ovat perinteen mukaista puusepän työtä puuliitoksin. Ikkunatorni rakennetaan ensiluokkaisesta oksattomasta hongasta jotta siro rakenne kestää ajan hampaita.

Katto on saumapeltikatto, valinnaisena myös kupari.

Eristeenä katto-, seinä- ja lattiarungossa käytämme selluvillaa, asiakkaan toiveiden mukaisesti eristemateriaaleja voidaan määritellä erikseen.

Katon ja lattian eristevahvuus 30cm, seinien 15-18cm.

Pyöreä tila on muotona energiatehokas sillä huoneessa pyörivä ilma ei törmää nurkkiin kuten neliömuotoisessa rakennuksessa. Suosimme diffuusioavoimuutta. Rakennuksemme on ilmatiivis kuten nykyaikaan kuuluu, höyrysulkua emme kuitenkaan rakenteeseen tee hyvän ilmanlaadun nimissä. Elementtien saumat ovat tiivistetty erityisen huolella siten, ettei niistä missään oloissa pääse ilmaa, eikä niihin jää avointa onteloa jossa lämpö pääsisi vaihtumaan kylmien ulkopintojen kautta.

Maaleina käytämme perinteisiä myrkyttömiä maaleja kuten pellavaöljymaali ja punamulta (tai valinnainen keittomaali.) Lisäksi sisätiloissa hajuton hengittävä öljydispersio tai kaseiinimaali sekä lattiassa luonnon vaha.

Lattian keskiössä optiona kylmäkuoppa joka aukeaa nostamalla kansi (ks. kuvaa)

Tarjoamamme perusmalli on kevyt ja helppo pystyttää paikan päälle mutta voimme räätälöidä isompiakin malleja tarpeittenne mukaan. Seinien materiaali ja pinta ovat valinnaisia. Suosituksena pintaan huokolevy ja tapetti ettei tilan akustiikka terävöidy liikaa.

Kysy tarjoustamme

8 + 6 =